تبلیغات
پایگاه خبری شیمی - مولکول سیکلوسپورین

پایگاه خبری شیمی

دروازه ای بـه جهــان شیمــی

مدیر سایتسعید ایراندوست

به سایت ما خوش آمدید

آرشیو مطالب

لیست کامل مطالب سایت

پایگاه خبری شیمی

حدیث روز
موضوعات
حامیان ما
نظرسنجی
علت مراجعه شما به سایت ؟








امکانات سایت
آمار کل
بازدید
امروز
بازدید
دیروز
بازدید
ماه قبل
بازدید
این ماه
بازدید
آخرین بازید
بروزرسانی
نعداد مطالب
مطلب
نویسندگان

این روزها وقتی مردم عبارت لاکتوز را می شنوند ذهنشان سریع به سمت عدم تحمل سوق پیدا می کند دلیلش این است که شیر سرشار از قند D-(+)-لاکتوز است(از اینرو نام معمول آن قند شیر است). در افراد مسن و کسانی که شیر کم مصرف می کنند مقدار لاکتاز (آنزیمی که بدن برای تجزیه لاکتوز استفاده می کند) کمتری تولید می شود. میکروارگانیسم ها در روده لاکتوز را مصرف کرده و گاز تولید می کنند که می تواند به طور ناگهانی باعث مشکلات گوارشی از جمله اسهال و نفخ شود.
F. Bartolletti در سال ۱۶۱۹ لاکتوز موجود در شیر را کشف کرد.C. W. Scheele در سال ۱۷۸۰ آن را به عنوان یک قند شناسایی کرد. لاکتوز به عنوان یک جز در غذای کودکان به عنوان حمل کننده رایحه در غذا و به عنوان یک پرکننده در فرمولاسیون داروها استفاده می شود.

آخرین عناوین
شیمیدان منتخب ماه
عنصر هفته
lactoze

فلزی است به رنگ سفید متمایل به آبی که بر اثر رطوبت هوا تیره رنگ می‌شود و در حین احتراق رنگ سبز براقی تولید می‌کند

من چه عنصـری هستم ؟

آرشیـو عناصـــر

  • مولکول هفته
    lactoze

    من تهدیدی برای زنبور عسل می باشم .

    من چه مولکولی هستم ؟

    آرشیـو مولــکول هــا

  • ابزار آزمایشگاهی
    نگاره برگزیده
    lactoze

    یک واحد صنعتی تصفیه آب به روش اسمز معکوس

    اسمز معکوس فرآیندی است که در آن از فشار برای معکوس نمودن جریان اسمزی آب از درون یک غشای نیمه‌تراوا استفاده می‌شود.

  • آرشیو
    روزنامه ها و خبرگزاریها

    نویسندگان
    تقویم
    کلیه حقوق این سایت محفوظ است. طراحـ ـقالبـ: ـنقاشــ